Η Εταιρεία

A Little Society – The Project

 

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

   Πρόκειται για πρότυπο πολυχώρο για  παιδιά που συνδυάζει το ελεύθερο παιχνίδι, εργαστήρια  ποικίλης ύλης (workshops), σημείο λιανικής πώλησης (corner), κομμωτήριο (kids hair salon) , υπηρεσίες εστίασης (café -restaurant) και παράλληλες  προγραμματισμένες επιμορφωτικές εκδηλώσεις και δραστηριότητες για παιδιά και γονείς (σεμινάρια, ημερίδες, παραστάσεις κτλ.)

Η ΙΔΕΑ

Το επιχειρηματικό εγχείρημα αυτό  βασίζεται στην αποκλειστική ιδέα της κ. Φιλίς Χ. Μουσταφά, η οποία είναι Πτυχιούχος Παιδαγωγός Προσχολικής Ηλικίας με Μεταπτυχιακές Σπουδές στην Ειδική Αγωγή, εργαζόμενη στην Ελληνική Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση, σύζυγος και μητέρα δύο παιδιών. 

Με αφορμή τόσο το επιστημονικό της  αντικείμενο ως εκπαιδευτικός όσο και τη προσωπική της εμπειρία ως  μητέρα μετά τη μακρόχρονη παραμονή της στο εξωτερικό η κ. Μουσταφά θέλησε να εισάγει στα ελληνικά δεδομένα έναν ιδιωτικό χώρο ευρωπαικών  εκπαιδευτικών προδιαγραφών, ο οποίος θα έχει ως επίκεντρο του το παιδί ηλικίας 0-9 ετών και θα ικανοποιεί τις ανάγκες του ίδιου και του συνοδού του.

Αποτελεί  πρότυπη και καινοτόμα επιχείρηση για τα Ελληνικά δεδομένα καθώς δεν συναντάται κάτι αντίστοιχο.

ΟΙ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

Το  προαναφερθέν εγχείρημα στηρίζεται τόσο θεωρητικά όσο και πρακτικά στις  πιο σύγχρονες εκπαιδευτικές αρχές. Ο χώρος έχει σχεδιαστεί και εξοπλιστεί εξ ολοκλήρου για το σκοπό αυτό με υλικά και προιόντα  ειδικών προδιαγραφών υψίστη ς ποιότητας και τεχνολογίας και προνοεί για την εύκολη πρόσβαση και χρήση από ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες (εγκαταστάσεις ΑΜΕΑ, γραφή BRAILLE κτλ ). 

Η κάθε λεπτομέρεια έχει μελετηθεί με σκοπό την υγιή σωματική, πνευματική και συναισθηματική ανάπτυξη του παιδιού.

Ο ΣΤΟΧΟΣ 

Στόχος της επιχείρησης αποτελεί η  εκπαιδευτική ενασχόληση του παιδιού μέσα από ευχάριστες δραστηριότητες  ειδικά σχεδιασμένες γι’ αυτό από άριστα καταρτισμένο προσωπικό και την συνεχή ενημέρωση- εκπαίδευση  του γονέα μέσα από τις παράλληλες δράσεις με τη συνδρομή επιστημονικών συνεργατών αλλά και η ενίσχυση της  σχέσης παιδιού- γονιού/συνοδού (π.χ. νονού, παππού -γιαγιά κτλ.) μέσα από την κοινού συμμετοχή τους σε δραστηριότητες. 

Γιατί www.alittlesociety.com

  • Μεγάλη ποικιλία προϊόντων
  • Ανταγωνιστικές τιμές
  • Εβδομαδιαίες προσφορές και μοναδικές προτάσεις
  • Ευκολία, φιλικότητα και ταχύτητα
  • Πολλαπλές επιλογές παράδοσης και πληρωμής
  • Αναλυτική ενημέρωση σε όλα τα στάδια της παραγγελίας και παραλαβής
  • Ασφάλεια συναλλαγών
  • Προηγμένη υποστήριξη
  • Αξιοπιστία