Τρόποι Πληρωμής

Το A Little Society προσπαθεί να σας παρέχει ευκολίες πληρωμής για την αγορά προϊόντων από το κατάστημα και το E-shop μας. Οι πελάτες μας έχουν την δυνατότητα να πραγματοποιήσουν πληρωμές προϊόντων με τις εξής μεθόδους:

  •  Αντικαταβολή
  • Πιστωτική κάρτα (Η επιλογή αυτή θα είναι διαθέσιμη σύντομα)
  • Χρεωστική κάρτα (Η επιλογή αυτή θα είναι διαθέσιμη σύντομα)
  • Paypal (Η επιλογή αυτή θα είναι διαθέσιμη σύντομα)
  • Πληρωμή στο φυσικό μας κατάστημα

Αντικαταβολή μετρητών:

Εφόσον επιλέξετε να πληρώσετε με αντικαταβολή, θα πρέπει να πληρώσετε με μετρητά κατά τη στιγμή της παράδοσης.
Το κόστος αντικαταβολής είναι 2€.

Πληρωμή μέσω του PayPal λογαριασμού σας: (Η επιλογή αυτή θα είναι διαθέσιμη σύντομα)

Στην περίπτωση αυτή πληρώνετε την παραγγελία με τον PayPal λογαριασμό σας. Για να ενεργοποιήσετε την πληρωμή θα μεταφερθείτε στη σελίδα login του PayPal. Ο λογαριασμός σας θα χρεωθεί την ημέρα της παραγγελίας σας. Εάν δεν έχετε λογαριασμό PayPal, μπορείτε να δημιουργήσετε έναν από τη σελίδα login του PayPal κάνοντας κλικ εδώ. Για πληροφορίες σχετικά με την υπηρεσία PayPal θα πρέπει να απευθυνθείτε στην ιστοσελίδα της υπηρεσίας. Οι παραγγελίες με τρόπο πληρωμής PayPal υπόκεινται σε επιπλέον ελέγχους από την εταιρία μας και ενδέχεται να απορριφθούν, να σας ζητηθεί άλλος τρόπος πληρωμής ή και να υπάρξουν καθυστερήσεις στην αποστολή τους. Επίσης ενδέχεται να σας ζητηθούν επιπλέον στοιχεία ταυτοποίησης των στοιχείων σας.

Η πληρωμή με PayPal προσφέρεται μόνο για On-Line παραγγελίες από το www.alittlesociety.com και για αποστολή στο χώρο σας με ACS και ΕΛΤΑ ή παραλαβή από καταστήματα της ACS ή των ΕΛΤΑ.